Video fra kaningården - ved sommertid


Min kaningård

Jeg har selv bygget min kaningård og det er jeg stolt af - selvom den er lidt vind og skæv, men kaninerne klager ikke!

Det skal bemærkes at jeg jo kun har hunner her i denne gård og de laver en masse narrestreger når jeg lukker dem ud - graver, hopper, løber og spurter rundt, så jeg er som regel i nærheden og holder lidt øje med dem når jeg lukker dem ud af deres bure, da der er mange "lufthuller" i kaningården, kan du nok se. Jeg har nu ikke været ude for at der er nogen som er løbet ud - endnu - men de er ved at grave en tunnel - ha ha. Så lad dem da!

Hvis du vil have et lille indblik, så kan kan du klikke på den første video - jeg har ladet døren i buret stå åben for Signe og hendes 3 unger - hvoraf den ene unge er ude og lege og snuse rundt. På næste video er det Signe selv som er ude og hygge sig på græsset.

29. maj 2015

3 kommentar(er)

Skriv gerne hvad du synes om mit blogindlæg, klik her (din mail bliver ikke synlig)

2015.06.08 Skrevet af Mosekonen
Åhhh kaniner er bare så kære. Havde mange da jeg var barn og vil gerne indrømme, at jeg nogle gange har overvejet at anskaffe mig et par angorakaniner, nu hvor jeg formår at omdanne ulden til garn + har børnebørn, som ville elske omgang med dem..meeeen.
Flot område du har lavet til dine kaniner, som ser ud til at stor-trives.
Hav en god ny uge
2015.06.02 Skrevet af M
Sikke mange spændende ting du skriver om. Og god video. Ja man får helt lyst til at få en kanin..Hej M
2015.06.01 Skrevet af Tuppi
Hej Dorte, sikke en flot og kreativ blog. Og de kaniner er da bare ikke til at stå for. Det er så dejligt at se når dyr bliver plejet og passet på den helt rigtige måde. Ville ønske vi havde plads til et par kaninunger.
Held og lykke med din blog.
Knus fra din gamle veninde som stadig ikke har glemt dig