Tips & Tricks 2

Min verden var ved at brase sammen forleden  - min smartphone gik i stykker.

Ja, ikke nemt. Man har jo alle oplysninger på telefonen og hvad nu hvis man gik glip af en spændende besked - ha ha - ja du kan nok høre panikken brede sig og jeg kan godt selv se det komiske i det.

Men mest fordi min telefon ikke er så gammel og jeg havde længe ønsket mig den - så det var jo rigtig ærgeligt situation.

Men der var råd at hente og det synes jeg at jeg vil give videre til mine læsere.

Min telefon blev ved med at aflade og den ville ikke oplade igen. Jeg prøvede forskellige opladere - da jeg først troede at den var gal med opladeren, selvom det var den oplader jeg altid have brugt.

Så tog jeg batteriet ud og satte de i igen og genstartede - men det hjalp heller ikke og til sidst havde jeg kun 4% batteri tilbage. Men faktisk er det min erfaring at et batteri kun holder små to år.

Så jeg bestemte mig for at bestille et nyt batteri på nedennævnte hjemmeside som jeg før har brugt. I menuen vælger du bare "Mobil batterier" og herefter "batterier" og så finder du frem til et batteri som er nøjagtig magen til det du sidder med fra din telefon - tjek de små numre.

1 ½ dag efter fik jeg mit nye batteri med posten og min telefon er som født på ny - ja, sjældent at man kan få klaret noget som har med telefonen at gøre for et beløb på ca. 200 kr.

26. april 2016

1 kommentar(er)

Skriv gerne hvad du synes om mit blogindlæg, klik her (din mail adresse bliver ikke synlig)

2016.05.06 Skrevet af Mette
Godt tip....ja der sker altid noget med ens telefonbatteri hvert andet år.