Syltede rødløg - en extra detalje til maden

Syltede rødløg har du måske selv fået på café eller restaurant for nylig - jeg tror det er "in". 

Du kan nemt lave det selv. Tar ingen tid.

Opskriften er til 2 rødløg - men jeg har her valgt at bruge 5-6 rødløg og lave en stor portion, så det fylder et stort "agurke"glas.

Husk at skylle glasset i kogende vand tilsat lidt atamon - sæt låget på når du lige skyller vandet rundt i glasset - dog lidt forsigtigt, men således at atamonen også rammer låget.

Jeg fik vist lige lavet rigeligt nok - det var også store løg, men de kunne godt være i det store glas. 

Du vælger måske kun at lave 1 portion af 2 løg. Det skal jo også spises.

Sjovt at se hvordan det forandrer farve til næsten lyserødt når det har stået et halvt døgn i køleskabet. Klar til at blive spist.

Man kan jo bare selv opfinde nye retter med syltede rødløg - nu man har et helt glas. Uhm.

 

Velbekomme