Sjov med dine billeder

Har du nogensinde set sådan en pyntesyg hare?

Den sidder altså i min stue - så du kan bare komme forbi og se den. Men, men, men helt realistisk er den jo ikke. Godt nok er den udstoppet og jeg har givet den et halssmykke på - bare for sjov - men resten af billedet er snyd og tricks. Kender du de apps som man kan downloade og så arbejde lidt videre med de billeder man har i sit Galleri?

Det er rigtig hyggeligt tidsfordriv og også sjovt hvis man er flittig bruger af facebook og Instagram m.m. - så kommer ens billeder jo til at se mere interessante ud.

Så stjernestøvet på billedet af haren er fra sådan en app. Lad mig fortælle lidt mere. 

29. september 2015

Tag for eksempel appen Instabokeh. Du finder den i din Play Butik og downloader den til din telefon, Ipad eller Tablet.  Du skal begynde med at åbne appen og herfra vælger du så det billede i dit Galleri som du vil arbejde med. Jeg har besluttet at jeg vil bruge dette billede af en skøn ugle jeg har fået af en veninde. Du prøver dig simpelthen frem og ser hvad appen kan gøre for dig. 

Jeg synes det var sjovt at give den hjerte-drys og på næste billede fik uglen cirkel-drys omkring sig og dernæst lidt mere romantisk look og til sidst lidt glamour glimmer. Når du har lavet et billede skal du huske at gemme eller du kan release det direkte på Instagram eller lign.

Der er også appen LiPix - her viser jeg dig nogle exempler på hvad den kan.

Som du kan se kan du også vælge ramme/frame. Det forandrer hele billedet - alt efter hvilken ramme du bruger.

 

Husk du begynder med at åbne appen og herfra vælger du så det billede/de billeder i dit Galleri som du vil arbejde med.

Der findes utallige af sådanne billed-redigerings-programmer og du kan selv lede videre. Men jeg kan også anbefale Lidow og Instabox. Instabox er bla. den som har lavet den spejlvendte sorte kanin.

Jeg viser nu nogle flere billeder, så du kan blive inspireret. Ved siden af billedet med hønsene der er gået i seng, kan du se hyacinter som er blevet "malet" blå og der flyver små sommerfugle rundt omkring. Ja, fantasien sætter ingen grænser.