Så bliver byggen høstet

Vejret har jo været meget ustadigt her på det sidste - så hver gang kornet lige var ved at blive godt tørt, så kom der en ordenlig regnskylle. Ja, sådan er det at være Pigen på Stigen eller Konen på Landet - så har man en anden slags bekymringer - hi hi.

Men vores nabolandmand som sår og høster vores korn har fingeren på pulsen, og er en meget erfaren landmand. Så han synes at dagen i dag var den rigtige dag at få høstet på.

I år har vi Quench maltbyg på vores mark  - dette anvendes til bla. brød, øl og whiskey - en god sort/art maltbyg som der også er god efterspørgsel af = vigtigt når der skal sælges. 

Altid skønt at se marken blive høstet...følg med på billederne.

30. august 2015

Læg mærke til vores gæs i indhegningen. De er jo naboer til kornmarken og nu sker der en hel masse for gæssene - de er meget nysgerrige når der foregår noget nyt. Skræpper op og følger med. Læg også mærke til at to af gæssene er kunstige! Erics firma sælger jo kunstige lokkefugle og vi har nogle af dem stående i vores gåsegård - Eric har selv lavet prototypen efter sine egne levende gæs, så de er ikke nemme at spotte. Se om du kan finde de to kunstige.....ellers se nederst på siden her ;-)

Løsning:

Gåsen bagest i billedet som faktisk har sit næb pegende ind mod en anden gåsehals - dén gås er kunstig (altså den bageste som er en grågås (kunstig) - ikke den som er sort/hvid og heller ikke den med den lange hals)

Til venstre i billedet er der en grågås som bukker sig ned og spiser - men kan mest se ryggen af den - den er også kunstig.

Hvis du er mere nysgerrig, så kig på www.dkwai.com

1 kommentar(er)

Skriv gerne hvad du synes om mit blogindlæg, klik her (din mail bliver ikke synlig)

2015.08.31 Skrevet af Genboen
Hyggeligt med snakkesagelige gæs. Og jeg gættede rigtigt, men har jo også set dem før;)