Salg af røgpinde/smokepins til koldrøgning

FORÅRS TILBUD længere nede på siden:

Er du ryger eller ikke ryger? Det er ikke vigtigt.

Bare du kan lide røg.

Pakken indeholder 5 røgpinde og en holder og en beskrivelse af fremgangsmåden.

Pakken indeholder 9 røgpinde og en holder og en beskrivelse af fremgangsmåden. Derudover er der en specialblanding af røgsmuld til varmrøgning hvis dette ønskes i stedet for koldrøgning. 

 

Pakken indeholder 12 røgpinde og en holder og en beskrivelse af fremgangsmåden.

Du kan tilkøbe en pakke med 4 stk. kødkroge eller en pakke med 5 stk. fiskekroge (fisk har i nogle tilfælde brug for mere støtte og finere kroge).

 

Du skal tænke på at du røge flere ting på samme tid - med den samme røgpind. Det kan godt betale sig. 

Koldrøgning er rigtig interessant - både for mænd, kvinder og børn.

Du kan medbringe de få dele på din ferie i sommerhuset, på fisketuren, på campingpladsen eller i det shelter i skoven hvor du tar hen alene eller med dit barn. Det er interessant for alle; for det ender jo med et dejligt måltid. Nåå ja, det kommer jo lige an på om fisken bliver fanget. Men lad os regne med det.

Ovn, afkølingsrør eller termometer er ikke nødvendigt. Derfor passer røgpinde godt til udendørslivet. Jeg kan kort beskrive at man hjemmefra tager for eksempel vildtkød og lægger i en lage af salt, sukker og vand i 6-12 timer i køleskabet. Herefter er du klar.

Placér kødet i en kuglegrill eller tætlukkende kasse - papkasse fx. Så skal du igang med en røgpind som skal antændes så den gløder og placér den sammen med kødet i ca. 3-4 timer. (Fisk skal naturligvis ikke ha så lang tid som vildtkød).

Du kan koldrøge fisk, kylling, vildt, kanin og måske er der endnu en ting du selv kan komme i tanke om. 

Det kan kun blive godt.......og hyggeligt.

Rigtig god fornøjelse.

 

Kender du een som kunne have glæde af dette produkt?

Det er jo en rigtig god gaveidé til alle aldre.

Måske til een der elsker at opholde sig i Naturen eller een som elsker at være på sin terrasse med sin WeberGrill eller det kunne være unge som kan lide at sejle i kano  - de skal jo også lære at lave deres egen mad.

FORÅRS TILBUD herunder:

Vælg pakke med 5 eller 12 smokepins og hertil kan du vælge kødkroge eller kroge til fisk.

5 styks

85,00 DKK

På lager

Vælger du dette produkt vil du modtage

5 røgpinde, 1 holder og en brugsanvisning.

Prisen er excl. porto

9 styks

140,00 DKK

På lager

Vælger du dette produkt vil du modtage

9 røgpinde, 1 holder og en brugsanvisning samt røgsmuld

Prisen er excl. porto

12 styks

175,00 DKK

På lager

Vælger du dette produkt vil du modtage

12 røgpinde, 1 holder og en brugsanvisning.

Prisen er excl. porto

4 kødkroge

69,00 DKK

På lager

4 kødkroge til brug ved røgning

Prisen er excl. porto

5 kroge til fisk

69,00 DKK

På lager

5 kroge til fisk til brug ved røgning

Prisen er excl. porto

Lidt info om salting af kød/fisk:

  • Der kan tørsaltes eller lagesaltes.
  • Tørsaltning foregår ved at dække ferskvaren med groft salt og eventuelle krydderier. Saltningstiden er her mellem 4-8 timer og helt op til 1 døgn, afhængig af tykkelsen på varen.
  • Ved lagesaltning opløses salt og sukker i vand, og ferskvaren lægges i. Saltningstiden er her mellem 6-12 timer.
  • Fordelen ved at lagesalte er, at saltindholdet bliver det samme i hele varen.
  • Du kan læse meget mere om dette på Nettet.