Kender du Klaus Pilgaard?

Ja, hvem er den første du kommer til at tænke på? Hans Pilgaard måske? Nej - det har ikke noget med ham at gøre.

Hvis jeg siger Klaus "Wunderhits" - så ringer der måske en klokke? Det var jo ham som underholdt ved firmafester og andre fester med sit orgel og sjov og spas og fællessang. Han er gift med sanger og entertainer Jette Torp.

Nå - du ved du måske hvem Klaus Pilgaard er??

Det er jo Chili Klaus.

 

13. december 2015

Mange andre kendte personer har også spist chili i selskab med Chili Klaus - bla. Allan Simonsen, Dan Rachlin, Michael Carøe, Christine Antorini, Helle Joof, Gordon Kennedy, Christian Fuhlendorff og mange andre.

I 2013 blev Chili Klaus særlig kendt da han på på YouTube lavede videoer med kendte danskere til at smage på chili af forskellige slags - også de rigtig stærke.

Chili Klaus har også besøgt Go' Morgen Danmark og spist chili sammen med værten Mikkel Kryger Rasmussen.

Modigt af Mikkel at gøre det på Live TV. Du kan se det HER.

Men mest kendt er nok Bubber som har spist den stærke Carolina Reaper chili sammen med Chili Klaus. Videoen har  været vist 3,3 millioner gange - og det er bare mange gange!!

Hvis du ikke selv har set den - eller vil gen-se den så får du et link HER.

 

Chili Klaus i USA

Det viser sig nu at Chili Klaus er nået til USA - se dette link, det er kun 1 uge gammelt i skrivende stund og Chili Klaus møder Sean Evans (hans eget modstykke i USA) og de deler oplevelsen af at spise den stærke chili kaldet Carolina Reaper - men er den amerikanske type stærkere end den europæiske?? 

Klik og se HER.

Det viser sig at det har været en stor succes for Chili Klaus og han har grebet chancen og producerer nu lakridskugler med chilismag af forskellig styrke. 

 

De smager skønt - og stærkt!!  - dvs. den røde pakke er mild, den sorte pakke er medium og den lysebrune pakke er stærk.

 

Chili Klaus har også skrevet en bog som hedder "Den er go' i ørerne" og han laver også gaveæsker med chilipulver/øl/bog osv - du kan se mere på  hans hjemmeside www.chiliklaus.dk (klik).

2 kommentar(er)

Skriv gerne hvad du synes om mit blogindlæg, klik her (din mail adresse bliver ikke synlig)

2015.12.13 Skrevet af Pigen på Stigen
Tak Killevippen1 - altid dejligt at høre feed back fra mine læsere. God søndag til dig.
2015.12.13 Skrevet af Killevippen 1
Det er vældig interessant m alle de ting du skriver om

Og sikke mange flotte fotos. Glæder mig over det hver gang du skriver. ,!,