Jeg har en svaghed for ugler


Først bemærkede jeg det egentlig ikke, men så en dag lagde jeg mærke til at jeg faktisk havde en del ting med ugle-motiv og nu må jeg nok erkende at jeg har en svaghed for ugler. Dette er blot et lille vedhæng som jeg har til pynt - det er lavet af porcelæn, så det er ikke særlig holdbart, men jeg har det bare i mit hjem og hænger det forskellige steder og nyder min ugle.

Denne ugle er en halskæde - een af de lange kæder - og jeg kunne naturligvis ikke stå for den da det virkede som om den var lavet af rigtige fjer. Den er jeg MEGET glad for og går tit med den.

Et par lysestager går man jo aldrig fejl af - så naturligvis har jeg købt disse ugle-stager en dag jeg havde lyst til at give mig selv en gave.

Disse krus gik jeg forbi flere gange i butikken - men endte altså med at overbevise mig selv om at jeg måtte have to the krus med ugler på selvom de ser lidt arrige ud!

Dette er et viskestykke som jeg har fået et par stykker af i værtinde-gave - kanon god idé til mig. Jeg tror ikke at giveren ved at jeg er meget glad for ugler. Faktisk nænner jeg ikke at bruge viskestykkerne, men tror nu at jeg vil gøre det alligevel.

Eric og jeg var på en Outdoor Messe og der er jo altid mange spændende ting man kan se. Her var det FalkeCenteret på Samsø som havde en udstilling  og de havde taget et par rovfugle og et par ugler med. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at holde en ugle - hvornår får man ellers lejlighed til det??

25. maj 2015

Som du kan se får man en særlig handske på og jeg fik også besked på at sætte min arm som om det var en opretgående gren. Uglen var en Stor Hornugle - og den var virkelig stor. Den vejede 3 kg og dens øjne var så store som 5-kroner. Ja, jeg blev da lidt beklemt ved situationen da den pludselig vente hovedet og kiggede på mig med sine store store øjne. Men flot var den.

Her er jeg så på en anden messe - Outdoor Messe i Odense 2016.

En ugle jeg ikke havde mødt før - en tropisk dværghornugle fra Sydamerika.

Denne ugle var et år gammel og var nu i færd med at lære at være i kontakt med "fremmede". 

Tænk - den vejede 105 gram. Ja, den var jo næsten voksen, så jeg tror ikke den tager meget mere på - den når i hvert fald ikke op på 200 gram.

3 kommentar(er)

Skriv gerne hvad du synes om mit blogindlæg, klik her (din mail bliver ikke synlig)

2015.05.26 Skrevet af Lene weibell hansen
Fantastisk billede af dig og uglen Dorte. Det må have været en rigtig god oplevelse. Man glemmer mange gange naturen og dyrene, når man som os bor i byen. Dejligt at I har mulighed for at omgår alle de dyr i naturen.
2015.05.26 Skrevet af Mosekonen
De er da også skønne, de ugler. Smiler skævt.... Kæmpede længe imod, da det blev in med ugler, men er også faldet for dem. Feks knapper med ugler, kan jeg slet ikke stå for. Dog er elefanten stadig min favorit, når det gælder brugsting. Nøj hvor er den Store Hornugle flot.
2015.05.25 Skrevet af Eric Paulsen
Super flot med den store hornugle. Ja det var mig der tog billederne. Vi har faktisk også en udstoppet skovhorn ugle. Og så har vi natugler lige ude i vores skov omkring huset. Kh. Manden der er gift med pigen på stigen.