Hvem er jeg?

Velkommen. Jeg er Pigen på Stigen og jeg er gift med Eric som er The Danish American. Vi er begge jægere og bor på Landet på Stevns.

I WebShoppen sælger jeg UV sikret stof, så en jæger kan lave sine egne lokkesvaner - som så vil lokke gæssene til (svaner er fredet i DK). 

Eric er meget innovativ og udvikler derfor nye produkter til jagt - særlig kald er hans passion. Disse kald kan købes i Webshoppen.

Jeg blogger om mine interesser som er at færdes i naturen. Jeg elsker dyrene i den danske fauna og har også en del dyr selv - særlig kaniner og vagtler er mine favoritter.

Samtidig nyder jeg min have - både blomsterhaven og min vilde have og disse ting blogger jeg om. Mit ønske er at det kan blive til glæde for dig og andre kreative personer som også selv er interesseret i disse ting og er kreative i hverdagen - du har måske ikke selv tiden til at være kreativ, men så kan du her læse mine blogindlæg med tips og tricks om dyr, planter, mad, bagværk, dekoration, blomster og det kan sikkert bidrage til nye idéer for dig i din travle hverdag. 

Opstart 2015

Pigen på Stigen