Ja nu er det jo ikke kager
men hvis man er frokostsulten
er en grønsagsmuffin lige sagen.
Nem at have med "på tur", "i bilen",
"i skolen" "i skoven" og "på jobbet".
Denne opskrift er ovenikøbet
en Sensekost-opskrift. Det kan
du læse mere om her Sense-kost.
14. januar 2017
Opskrift til 16 muffins:
1 løg
400 g blandede grønsager
300 g kyllingestrimler
8 æg
Salt og peber
Hak løget og sørg for at grønsagerne har samme størrelse - ikke for store. Bland resten sammen og find silikoneforme frem og bag dem 20-25 min. i ovnen på 200 grader.
Den nævnte portion giver ca. 16 muffins og de kan naturligvis fryses.
Der er ingen regler for hvad der kan blandes i disse muffins - dog synes jeg at løget er en vigtig ingrediens - da det er med til at give dem en rigtig god smag. Så undlad ikke det.
Du kan vælge den superhurtige version - dvs. frosne grønsager - eller du ser hvad du har i køleskabets grønsagsskuffe.
Som Sense-kost er 3-4 muffins et måltid som dækker H1, H2 og H3.
Det gode ved disse muffins er at både børn og voksne kan have glæde af dem.
Du kan også lave variation over indholdet; i stedet for kylling kan du vælge skinkestykker.
Du kan også skære en muffin igennem og lægge de to stykker på et rugbrød - så har du en form for æggekage-mad.
Velbekomme
Skriv gerne hvad du synes om mit blogindlæg, klik her (din mail adresse bliver ikke synlig)