Frikadeller går man aldrig skævt af.
Alle kan lide frikadeller
-stor som lille
-voksen eller barn
-på arbejde eller derhjemme
-med sovs eller uden sovs
-som Sensekost eller ikke som Sensekost
Hvis du vil vide mere om Sensekost
så læs mere HER
21. februar 2017
Opskrift til ca. 40 frikadeller:
1 kg. hakket kalv og flæsk
2-3 æg
1 dl havregryn
2 spsk mel
1 skvat mælk
1-1½ hakket løg
250 g hakket broccoli (et helt broccolihoved vejer ofte 400 g) Hak det så småt som du kan (du kan også anvende den rensede del af stokken. Jeg bruger en maskine jeg har der kan hakke).
Salt og peber og evt. andre smagsgivere (jeg gir den ofte lidt chili - du kan også vælge oregano i stedet, så blir det lidt græsk inspireret).
Alt blandes sammen til en fars som står og hviler mindst 30 min og herefter steges frikadellerne.
Velbekomme.
Skriv gerne hvad du synes om mit blogindlæg, klik her (din mail adresse bliver ikke synlig)