Jeg prøver at få flere grønsager ind i mine daglige måltider. Måske du har lagt mærke til det i mine blogindlæg på det seneste.
Disse boller er fyldt med grønsager og hvis man så har en dejlig dressing og kyllingefyld eller laksefyld - så er det et skønt og smagfuldt måltid.
Denne opskrift er ovenikøbet en Sensekost-opskrift.
Det kan du læse mere om her Sense-kost.
21. januar 2017
Dejen netop blandet sammen
Nybagte boller afkøles
Opskrift til 4 store broccoliboller (gælder til 4 personer):
1 broccoli (400 g)
2 gulerødder FYLD:
3 æg 8 skiver hamburgerryg
3 spsk. fiberHUSK 8 skiver ost 16%
1 dl solsikkekerner 2 tomater
Salt og peber Grøn salat
Start med at lave dejen. Skyl broccolien og skær kanten af stokken. Skræl gulerødderne og hak begge dele fint i en minihakker. Tilsæt blandingen æg, fiberHUSK, halvdelen af solsikkekernerne og salt og peber. Lad nu dejen hvile i 10 min så fiberHUSK kan opsuge væsken. Du former herefter 4 store boller som du lægger på bagepapir. Drys de sidste solsikkekerner over bollerne. Bages i 30-35 min. Bollerne vil være en smule svampede - men sådan skal de være og det smager dejligt.
Skriv gerne hvad du synes om mit blogindlæg, klik her (din mail adresse bliver ikke synlig)