Banankage light

Nogle gange har man jo et par bananer
liggende lidt for længe - eller de har
ligget for tæt på æblerne - så
bliver de også modnet for
hurtigt - så kan man jo bruge
dem til en banankage hvis man
ikke har lyst til at spise de
"meget modne bananer".

 

Denne opskrift er ovenikøbet fedtfattig.

 

 

 

 

 

 

 

1. maj 2016

Opskrift:

2½ dl sukker og 2 æg piskes sammen. Herefter piskes/blandes 2 meget modne bananer i - hakkes evt i mindre stykker før piskning.

4 dl mel, 1½ tsk. bagepulver, 1 tsk. natron, 2 tsk. vanillla og 1 dl. mælk og ½ dl rapsolie piskes i.

Tærteformen smøres inden dejen hældes i og raspes og kagen bages på 200 grader i 40-45 min. Du kan også vælge at lave muffins, så skal de ikke have så lang tid i ovnen - måske ca. 20-25 min. Du kan lige holde øje med dem.

Afkølet kage/muffins pyntes med kakao/chokoladeglasur (flormelis + kakao).

Jeg bagte dobbelt portion og lavede både en kage og muffins - tag dig ikke af at der mangler en muffin i midten på fadet.....den blev spist lidt hurtigt...uhm

4 kommentar(er)

Skriv gerne hvad du synes om mit blogindlæg, klik her (din mail adresse bliver ikke synlig)

2019.04.09 Skrevet af Linda klug
Dejlige banan muffins. Tak for opskriften
2016.05.07 Skrevet af AnneMarie
Den vil jeg bage i dag.
2016.05.06 Skrevet af Mette
Fin opskrift. Tak
2016.05.03 Skrevet af Marie
Tak- jeg er meget glad for fedtfattige kager - så god idé med denne opskrift.