blog-hverdag-pigeting-dyr-hund-jagthund-tysk-ruhaaret

1. april 2015

Åh Buster

Ja du tænker måske på Nannas Buster-sang når du ser min overskrift

– men jeg tænker altså på min hund. Vi har en dejlig tysk ruhåret hønsehund som hedder Buster. Han er nu 3 år men jeg synes dette billede fra en sommerdag da han var lille, er et rigtig skønt billede.

Her hos os er vi begge jægere og derfor er vi glade for at have en rigtig dygtig jagthund. Vi har også ”gamle” Freja – vores første fælles jagthund – samme race – men hun er nu snart 13 år gammel – og har ikke så god hørelse mere og ej heller lugtesans, men ellers er hun rask og rørig. Men uden hørelse og lugtesans er man jo ikke en rigtig jagthund desværre, så hun er vores hyggehund.

Men Buster overtager pladsen som jagthund, han er trænet godt og er en sød og lydig og mild hund, så ham vil vi få glæde af mange år fremover.

1. april 2015

hund buster freja

Buster i forgrunden - og Freja bagved......

2 kommentar(er)

Skriv gerne hvad du synes om mit blogindlæg, klik her (din mail bliver ikke synlig)

2015.04.26 Skrevet af Pigen på Stigen
Hej Tove - Velkommen til min blog og tak for din hilsen. Jeg har netop kigget på din blog og set din skønne Luna - hvor er hun dejlig.
2015.04.26 Skrevet af Mosekonen
Åhh ja, ham Buster. Din hund ser skøn ud. Har selv haft en Buster, som var en brun labrador. Nu har jeg en ulden blandet sag ag Husky og Samojede med navnet Luna. Jeg fandt din blog via 40+ Blogkvinder og vil helt sikkert følge med herinde hos dig fremover.
Velkommen til blogland.
Hilsen Tove