Uhm - smag på fiskefrikadellerne

Når vejret er sådan brrr-koldt som det er i dag, synes jeg det er skønt at være inde og kigge ud !

Men samtidig vil man jo gerne være nyttig og een af de mange ting jeg trods alt fik lavet i dag er disse fiskefrikadeller.

15. marts 2015

Jeg køber nu altid fiskefrikadellefars, ja, indrømmet, jeg laver den ikke selv. Men så tilsætter jeg en masse grønt, fx krydderurter eller spinat eller hvad jeg lige har. Et extra æg tilsætter jeg også (jeg har jo høns, så æg har jeg altid) og så er jeg begyndt at lave mine fiskefrikadeller lidt mindre end jeg plejer; jeg synes det er mere delikat at spise en mindre frikadelle - og jeg kan godt lide at stege i kokosolie (neutral).

Uhm

Faktisk et hurtigt måltid og også et let måltid – jeg synes ikke jeg behøver sovs, kan dog godt lide citron og lidt remoulade til. Velbekomme!

Mums