Tips & Tricks 1

Ja, det ser meget sjovt ud, ikk?

Det er faktisk karse.

Men ikke i den originale forstand.

Jeg har nemlig lavet karse af chiafrø i stedet for karsefrø.

Man gør som man plejer - sår det i vindueskarmen i lidt vat eller lignende. Smagen er ikke nær så skarp som i almindelig karse - men "looket" er flot. 

9. april 2016

Som du kan se bruger jeg vatrondeller.

Sørg for at holde frøene våde hele tiden og stil dem i lyset/solen. 

Her kan du se forskellen på god gammeldags karse og de nye chiafrø-karse.

Go fornøjelse hvis du selv vil prøve.

4 kommentar(er)

Skriv gerne hvad du synes om mit blogindlæg, klik her (din mail adresse bliver ikke synlig)

2016.04.10 Skrevet af Pigen på Stigen
Tak til Årgang 48. Jeg er glad for at høre at du følger min blog og synes om mine indslag.
2016.04.10 Skrevet af Pigen på Stigen
Hej Lene - smagen er ikke så kraftig som den karse vi kender til daglig.
2016.04.10 Skrevet af Lene W Hansen
Hvordan er smagsforskellen fra den originale?
2016.04.10 Skrevet af Årgang 48
Sikke mange gode ideer du har! Og altid gode fotos !