Broccoli-boller

Jeg prøver at få flere grønsager ind i mine daglige måltider. Måske du har lagt mærke til det i mine blogindlæg på det seneste.

Disse boller er fyldt med grønsager og hvis man så har en dejlig dressing og kyllingefyld eller laksefyld - så er det et skønt og smagfuldt måltid.

 

 

Denne opskrift er ovenikøbet en Sensekost-opskrift.

Det kan du læse mere om her Sense-kost.

 

 

21. januar 2017

Dejen netop blandet sammen

Nybagte boller afkøles

Dejen netop blandet sammen Nybagte boller afkøles

Opskrift til 4 store broccoliboller (gælder til 4 personer):

1 broccoli (400 g)

2 gulerødder                                           FYLD:

3 æg                                                       8 skiver hamburgerryg

3 spsk. fiberHUSK                                  8 skiver ost 16%

1 dl solsikkekerner                                 2 tomater

Salt og peber                                         Grøn salat

Start med at lave dejen. Skyl broccolien og skær kanten af stokken. Skræl gulerødderne og hak begge dele fint i en minihakker. Tilsæt blandingen æg, fiberHUSK, halvdelen af solsikkekernerne og salt og peber. Lad nu dejen hvile i 10 min så fiberHUSK kan opsuge væsken. Du former herefter 4 store boller som du lægger på bagepapir. Drys de sidste solsikkekerner over bollerne. Bages i 30-35 min. Bollerne vil være en smule svampede - men sådan skal de være og det smager dejligt.