Blomkål á la Claus Holm

Jeg synes ikke blomkålene er så store og sprøde for tiden - men derfor kan man sagtens lave en lækker blomkålssalat.

Prøv bare denne her.

Den skal serveres rå og du skal gå bort fra de kendte små blomkålsbuketter, for her skal blomkålen skæres i tynde skiver.

Du kan bruge et mandolinjern hvis du har sådan eet - ellers kan du blot skære tynde skiver med en god kniv.

Det tager ingen tid at lave denne salat og den serveres rå.
 

 

 

 

 

19. december 2015

Du skyller blomkålshovedet og skærer alt det grønne fra. Herefter skærer du tynde blomkålsskiver så godt du kan. Lægger dem i et fad - jo større og fladere fad - jo flottere synes jeg resultatet bliver.

Så lægger du kapers ud over og drypper med lidt god olie.

Til slut drysser du med parmesan-ost.

 

I dag havde jeg den pulveriserede parmesan-ost, men naturligvis bliver salaten også rigtig lækker med friskrevet parmesan.

 

 

Klar til servering. 

 

Evt. sammen med en øl fra Claus Holm - det er jo trods alt hans opskrift som jeg her giver videre da han en aften viste den i Go Aften Danmark til glæde for alle danskere. 

 

Velbekomme.

2 kommentar(er)

Skriv gerne hvad du synes om mit blogindlæg, klik her (din mail adresse bliver ikke synlig)

2015.12.19 Skrevet af Pigen på Stigen
Tak Mortil3 - Det glæder mig altid med feed-back fra mine mange trofaste læsere. Jeg har endnu en salat som snart kommer på Bloggen.
2015.12.19 Skrevet af Mor til 3
Jeg synes altid du har enormt mange gode ideer. Altid spændende at læse din blog.