Banankage light

Nogle gange har man jo et par bananer
liggende lidt for længe - eller de har
ligget for tæt på æblerne - så
bliver de også modnet for
hurtigt - så kan man jo bruge
dem til en banankage hvis man
ikke har lyst til at spise de
"meget modne bananer".

 

Denne opskrift er ovenikøbet fedtfattig.

 

 

 

 

 

 

 

1. maj 2016

Opskrift:

2½ dl sukker og 2 æg piskes sammen. Herefter piskes/blandes 2 meget modne bananer i - hakkes evt i mindre stykker før piskning.

4 dl mel, 1½ tsk. bagepulver, 1 tsk. natron, 2 tsk. vanillla og 1 dl. mælk og ½ dl rapsolie piskes i.

Tærteformen smøres inden dejen hældes i og raspes og kagen bages på 200 grader i 40-45 min. Du kan også vælge at lave muffins, så skal de ikke have så lang tid i ovnen - måske ca. 20-25 min. Du kan lige holde øje med dem.

Afkølet kage/muffins pyntes med kakao/chokoladeglasur (flormelis + kakao).

Jeg bagte dobbelt portion og lavede både en kage og muffins - tag dig ikke af at der mangler en muffin i midten på fadet.....den blev spist lidt hurtigt...uhm

3 kommentar(er)

Skriv gerne hvad du synes om mit blogindlæg, klik her (din mail adresse bliver ikke synlig)

2016.05.07 Skrevet af AnneMarie
Den vil jeg bage i dag.
2016.05.06 Skrevet af Mette
Fin opskrift. Tak
2016.05.03 Skrevet af Marie
Tak- jeg er meget glad for fedtfattige kager - så god idé med denne opskrift.